Servicii SEO

Servicii SEO - Firma SEO BucurestiSEO (Search Engine Optimisation) este un proces de optimizare aplicat unui site web cu scopul de a imbunatati pozitionarea unui website in rezultatele cautarilor dupa anumite expresii/cuvinte cheie pe motoarele de cautare.
Tacticile noastre de optimizare SEO includ rescrierea codului site-ului, a meniurilor, restructurarea continutului si a textelor, dar si corectarea potentialelor erori, care ar impiedica motoarele de cautare sa indexeze corect site-ul Dumneavoastra.
La YERYO International practicam doar optimizarea web etica, adica NU folosim tactici de optimizare cum ar fi ferme de link-uri sau utilizarea de cuvinte cheie in mod abuziv.

“98% din totalul link-urilor vizitate din Google sunt vizite ale web site-urilor de pe prima pagina a rezultatelor de cautare”Va permiteti sa fiti altundeva?

Totusi, nici un specialist SEO serios nu va promite primul rezultat in Google sau prima pagina intr-un termen foarte scurt, fara un audit extensiv al competitiei online din domeniul Dumneavoastra de activitate. Daca cineva va promite primul loc, intr-un termen scurt, va sfatuim sa evitati colaborarea cu acesta. Este vorba in cele mai multe cazuri de metode ne-deontologice de a realiza acest lucru. Chiar daca rezultatele apar in termen scurt, algoritmii motoarelor de cautare au deja metode de a depista aceste tactici si penalizeaza site-urile in consecinta. Riscati ca site-ul Dumneavoastra sa nu mai apara deloc in paginile relevante ale cautarilor.

Cum facem noi SEO? Care este procesul nostru de obtinere organica a unei pozitionari foarte bune, chiar pe prima pagina?

Servicii SEO - Scop Optimizare SEO

Scop Optimizare Se determina printr-o intalnire cu reprezentantii clientului si se definesc foarte concis scopul prezentei online, precum si metricile prin care se va evalua colaborarea cu agentia noastra.

Firma Servicii SEO - AUDIT SEO Audit SEO - Vom incepe cu o analiza comprehensiva a website-ului Dumneavoastra cu scopul de a determina ce actiuni sunt necesare pentru optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare, Pe baza acestei analize expertul SEO asignat va face recomandari de imbunatatire a site-ului. Aceste reomandari pot include: arhitectura informatiilor, clasificarea continutului, structura link-urilor, titlurile si etichetele meta, webcopyrighting si modalitatea de utilizare a cuvintelor cheie, validarea HTML si in browsere, timpul de incarcare a paginii, situatia actuala pe motoarele de cautare, statistici site, indicatori si modalitati de raportare, optimizare imagini, paginile de eroare, link-uri spre site, etc. Toti acesti factori sunt doar o parte din multitudinea de factori ce sunt luati in considerare in cadrul auditului SEO. Durata unei analize complete este de 30-45 de zile. Optional se poate oferi si o analiza a competitiei. Internetul este un loc extrem de competitiv. Firme din acelasi domeniu de activitate, incearca odata cu Dumneavoastra sa vanda acelorasi potentiali clienti. In aceasta etapa se stabilesc competitorii, pe baza cuvintelor cheie folosite in cautari pentru produse sau servicii similare. Se stabileste deasemenea audienta target, pozitionare demografica, geografica etc. Analizand punctele tari si slabe ale competitiei vom gasi strategia adecvata de a va duce in fruntea cautarilor si de a va mentine acolo. Veti primi la finalul acestei perioade un raport cu o analiza completa a situatiei actuale, completata de strategia si planul de actiune pe prioritati propus pentru optimizarea SEO.
Firma Servicii SEO - OPTIMIZARE SEO Optimizare SEO - Reprezinta cumulul activitatilor de ordin tehnic si de marketing online prestate de noi, pe baza auditului,  conform strategiei si prioritatilor agreate cu clientul. Acest proces reprezinta reteta noastra secreta, despre care insa va vom impartasi tips&tricks pe blogul SEO, si poate dura intre 3 si 9 luni, in functie de indicatorii agreati.
Firma Servicii SEO - Construire Legaturi Construire legaturi - Pentru ca site-ul Dumneavoastra sa apara in pozitii bune in motoarele de cautare la cautari relevante, este important ca alte site-uri sa aiba link spre al Dumneavostra. Acest lucru ajuta motoarele de cautare sa inteleaga ca site-ul Dvs este important, o autoritate in domeniu si sa il claseze mai sus. O paralela ce ajuta la intelegerea  acestui concept este cea a unei carti, din care alti autori citeaza. Ii asigura in acest fel atat notorietate cat si credibilitate. Acelasi lucru vom face si in cazul website-ului Dumneavoastra. Vom obtine legaturi de la alte website-uri, credibile si din acelasi domeniu sau dintr-un domeniu complementar, care vor asigura pozitionarea dorita in rezultatele cautarilor.
Firma Servicii SEO - Raportare si Mentenanta SEO Raportare si Mentenanta SEO - Preferintele de cautare ale utilizatorilor de Internet sunt schimbatoare. O analiza de cuvinte, expresii cheie si tendinte de cautare efectuata acum 1 an, poate foarte usor sa nu mai fie de actualitate. Din acest motiv colaborarea ulterioara optimizarii sote-ului printr-un pachet de mentenanta va asigura ca: 1) veti fi mereu aproape de potentialii clienti, site-ul Dumneavoastra va fi optimizat pentru tendintele actuale de cautare ; 2) invatati in permanenta lucruri noi despre clienti, veti putea sa adaptati nu numai website-ul, ci si intregul plan de marketing pe baza datelor acumulate prin raportarile primite.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/5 (3 votes cast)
Servicii SEO, 4.7 out of 5 based on 3 ratings