Promovare – SEM

Marketing Online - Servicii Search Engine Marketing: SEO,SEM, CPC, CRO, PPCSEM – Search Engine Marketing este o disciplina mai larga de promovare online, care include si optimizarea organica SEO. Aduce insa in plus si rezultate sponsorizate in cautari (Adwords – PPC, Pay Per Click). Daca rezultatele optimizarii SEO pot aparea dupa cateva saptamani pana la cateva luni, prin SEM, respectiv prin rezultatele sponsorizate/platite ajutam companiile sa ajunga mai repede la rezulate. Permit o targetare lexicologica, geografica si demografica precisa, astfel incat cu investitii relativ reduse sa aduca pe site vizitatori cu potential mare de conversie. Promovarea pe Google este cea mai eficienta modalitate de publicitate pentru un site web. YERYO International este firma de publicitate online cu experienta. In continuare va vom prezenta procesul nostru de promovare a serviciilor firmelor partenere.

Marketing Online. Procesul de promovare SEM.

Servicii SEO - Scop Optimizare SEO

Analiza afacerii - Vom face o analiza detaliata a afacerii Dumneavoastra pentru a intelege serviciile/produsele si obiectivele propuse. Vom intelege costurile asociate, profitabilitatea, lucru care ne va permite sa construim o strategie adecvata de marketing online. Vom determina ce valoare poate avea traficul pe care il aducem pe site si valoarea fiecarei conversii pentru afacerea Dumneavoastra. In plus, ne dorim sa aflam care sunt asteptarile Dumneavostra de la marketingul online. Vom defini  deci obiectivele SEM: notorietatea brandului, cresterea traficului pe site, cresterea vanzarilor, cresterea numarului de utilizatori inregistrati pe site, etc.

Firma Servicii SEO - AUDIT SEO Dezvoltarea strategiei pentru cuvinte cheie- Dupa ce am aflat mai multe despre afacerea Dumneavoastra si despre obiectivele SEM vom crea o lista extensiva de cuvinte cheie pe care potentialii clienti interesati de serviciile/produsele Dumneavoastra le cauta pe Internet. Vom testa aceste cuvinte si expresii cheie astfel incat sa determinam si pozitia competitorilor. In continuare, vom face previziuni ale traficului estimat, numar de vizitatori, impresii si click-uri, precum si costurile asociate. Pe baza bugetului vom implementa o lista de expresii si cuvinte cheie recomandata, pentru a aduce vizitatorii cu cele mai bune sanse de conversie. Aceasta lista se va modifica de-a lungul colaborarii cu noi, atat datorita tendintelor de cautare, in permanenta modificare pe Internet, cat si pe baza experientei acumulate din studiul comportamentului vizitatorilor pe site.
Firma Servicii SEO - OPTIMIZARE SEO Optimizare website - In aceasta etapa vom opera modificari ale website-ului Dumneavoastra, pentru a ne asigura ca vizitatorii adusi pe site se transforma intr-un procent cat mai mare in conversii. Modificarile au in vedere cresterea uzabilitatii site-ului sau integrarea unei pagini landing optimizata pentru conversii.
Firma Servicii SEO - Construire Legaturi Dezvoltare anunturi si Start Campanie - O faza importanta, deseori neglijata de alte companii din domeniu, este de a se apleca cu foarte mare atentie asupra conceperii anunturilor. In aceasta faza pe langa un text catchy, care sa il faca pe utilizator sa  dea click, trebuie facute numeroase alte verificari, de la analiza competitiei si pana la potentiale probleme legislative (de exemplu prin folosirea necorespunzatoare de nume de branduri este ilegala). Startul campaniei reprezinta implementarea strategiei dezvoltate prin analizele efectuate la punctele 1 si 2. Implementarea campaniilor SEM este de departe cea mai buna initiativa de marketing pe care o puteti avea. Telesales, distribuirea de flyere si alte metode traditionale de marketing, nu sunt nici macar aproape de capabilitatile de livrare de rezultate masurabile pe care le poate oferi marketingul online prin promovarea SEM. Inaintea lansarii, toate cuvintele cheie, paginile landing si anunturile sunt verificate pentru a asigura acuratetea campaniei. Desi pare greu de crezut, mare parte din efortul necesar promovarii urmeaza in faza urmatoare.
Firma Servicii SEO - Raportare si Mentenanta SEO Raportare si Optimizare Post-Lansare - Multe companii considera ca pot internaliza si implementeaza prin resurse proprii campaniile SEM. Nu este constientizat efortul si expertiza necesara derularii unei campanii de marketing online si a unei optimizari de succes. Expertii SEM ai YERYO International pot optimiza si rafina in mod constant campaniile Dumneavoastra, asigurand imbunatatirea permanenta a rezultatelor. Acest lucru nu doar ca va aduce mai multi clienti, ci inseamna si reduceri de buget prin scaderea costului pe click (CPC) si eliberarea de buget pentru a acoperi si alte cuvinte cheie noi si deci diversificarea bazei de clienti cu acelasi buget.O parte din intrebarile adresate in aceasta etapa:

  • Cum putem imbunatati ROI?
  • Click-urile se transforma in conversii?
  • Care sunt paginile pe care utilizatorii petrec cel mai mult? Dar cel mai putin?
  • Care sunt paginile cu cea mai mare rata de bounce (adica de pe care parasesc site-ul)? Ce tehnici pot fi folosite pentru a schimba acest lucru

Misiunea expertilor YERYO International este SUCCESUL DUMNEAVOASTRA.

Cereti azi o oferta personalizata de promovare online!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/5 (3 votes cast)
Promovare - SEM, 4.7 out of 5 based on 3 ratings