Design web

Firma webdesign Bucuresti - Servicii web, creare site, logoOrganizatia Dumneavoastra poate si cu siguranta este judecata dupa modalitatea de realizare a website-ului companiei.
Misiunea YERYO este de a oferi cea mai inovatoare si eficienta expertiza in webdesign si promovare online , cu rezultate directe si masurabile in cresterea afacerii clientilor nostri. Suntem o firma de design web din Bucuresti si va putem oferi servicii web complete, de la creare identitate vizuala (online si offline) si pana la realizare site si programare aplicatii cum ar fi Facebook Apps.

Exista extrem de multe firme de webdesign in Bucuresti si in Romania. Mai mult decat atat, extrem de mult lume crede ca se pricepe la fotbal, politica si .. evident la webdesign si promovare SEO. De aceea este important sa vorbiti cu o agentie care stie web, cu o firma de webdesign care a adus cresteri reale pentru afacerile clientilor sai. Acest lucru se intampla doar daca veti discuta cu o firma de design web care are experienta si pasiune pentru webdesign, optimizare si promovare online.

Suntem o echipa mica, dar extrem de talentata, de consultanti digitali, webdesigneri, experti in optimizari pentru motoarele de cautare, in uzabilitate, web copyrighting si online marketing.

Atunci cand suntem cautati de clienti pentru crearea unui site web, discutia nu va incepe cu “cat costa un site” sau despre “pret web design”. Un specialist va incerca sa inteleaga in ce modalitate investitia dumneavoastra intr-un site se poate transforma in vanzari si sa identifice instrumentele cele mai potrivite prin care sa aduca potentiali clienti pe website. Ulterior vom defini si construi site si prin tehnici specifice de crestere a uzabilitatii website-ului pentru cresterea conversiei, vom transforma un numar tot mai mare din vizitatori in clienti fideli ai produselor sau serviciilor Dumneavoastra.
Din aceasta perspectiva, Account Executive si Project Manager asignati proiectului va vor consilia in alegerea mixului potrivit de servicii web si integrarea acestora in Planul de Marketing al companiei.

Creare site

Intelegem nevoia

 • Briefing proiect creare site - Incepem cu un workshop al carui scop este de a afla factorii cei mai importanti ai proiectului cum ar fi: obiective, audienta, procese, mesaje si metode de masurare.
 • Indicatori de performanta – Un site nou, chiar cu un design inovator, nu va aduce clienti doar pentru ca are un aspect placut. Chiar daca va castiga un premiu pentru design, tot nu va aduce rezultate afacerii Dumneavoastra. Noi ne propunem sa identificam acei indicatori de performanta care pot fi masurati pentru a verifica atingerea obiectivelor dupa lansare site.
 • Analiza motoare de cautare – Daca scopul realizarii site-ului este sa castigati clienti noi, acest lucru presupune ca inainte de a concepe continutul sa analizam strategia de cuvinte cheie prin analiza tendintelor de cautare si a competitorilor.

Analiza website

 • Structurarea informatiilorUn termen elegant pentru Harta Site-ului. Arhitectura informatiilor ajuta la stabilirea locului unde se afla continutul pe website  si a celui mai bun mod in care utilizatorii pot gasi ceea ce au nevoie.
 • Dezvoltare creatie Designerii nostri web incep sa lucreze la interfata website intr-o forma schematica (wireframes), dupa ce primesc un rezumat al cerintelor si indicatorilor de performanta.

Dezvoltare tehnica

 • Arhitectura informatiilorCadrul tehnic care reuneste tot proiectul. Aceasta faza cuprinde deseori integrarea Sistemului de Management al Continutului (CMS) cu diverse aplicatii ale clientului – CRM, ERP etc. 
 • Dezvoltare agila – Project Manager-ul asignat proiectului va face iteratii de aprobare a fazelor intermediare, in etapele stabilite de dezvoltare a proiectului cu reprezentantii desemnati ai beneficiarului
 • Teste de asigurare a calitatii –  Inainte de lansare, site-ul este supus unor teste pe cazuri reale si se face o ultima trecere in revista a unor acorduri fine si mici modificari.

Lansare site web

 • Pregatiti-va pentru lansare

Acest proces este de fapt o simpla mutare a site-ului de pe serverul nostru de teste pe domeniul dumneavoastra . Consecinta insa este importanta, aveti un site nou,  vizitatori, conversii si o mai buna prezenta online. Artificiile pentru petrecere sunt optionale ;) .

Revizuire si mentenanta site web

 • Revizuirea indicatorilor de performantaNe place sa urmarim indeaproape site-urile web, revizuind indicatorii de performanta si analizand optimizarile. Utilizeaza vizitatorii site-ul conform asteptarilor? Au fost atinse obiectivele?
 • Mentenanta si modificariEste important sa faceti un efort continuu pentru a va intretine website-ul – este cea mai vizibila fereastra catre clienti. Pentru a mentine valoarea initiala, micile ajustari cu scopul de a imbunatati mai mult utilitatea site-ului reprezinta o modalitate excelenta de a asigura un profit maxim.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (5 votes cast)
Design web, 4.8 out of 5 based on 5 ratings